Cijfer ALLO binnen!

donderdag 28 maart 2013 om 11:41 uur

Het blijft weer even wennen! Na lange tijd heb ik een paar weken terug voor

Beoordeling ALLO

Beoordeling ALLO

het eerst weer een opdracht ingediend die beoordeeld zou worden met een cijfer. Het uitvoeren van mijn Action Learning Literatuur Onderzoek, de ALLO, is al met al een interessante studie geworden naar Action Learning (AL) op de werkvloer. Na het inzoomen op de geschiedenis van deze methode heb ik een aantal modellen (AL, ARL, DAL, MiL) naast elkaar gelegd waarover ik, vooral via Ebsco, interessante artikelen heb kunnen vinden.

De manier van leren die binnen AL centraal staat bevalt me wel, al haalde ik uit artikelen duidelijk naar voren dat het niet standaard een succesnummer wordt. Kijk als organisatie in ieder geval goed naar het moment waarop deze manier van leren ingevoerd wordt en zorg ervoor dat de mensen die volgens deze methode aan de slag gaan in ieder geval voldoende ruimte (en verantwoordelijkheden) krijgen om ook daadwerkelijk de problemen op te lossen waar aan gewerkt wordt.

Oh ja, de beoordeling was een 7,9. Een mooie start! 🙂

2 thoughts on “Cijfer ALLO binnen!

  1. Ha Thiery

    Bij toeval kwam ik je blog tegen. Ik ben geintereseerd naar literatuuronderzoek naar action learning. Kan ik je onderzoek ook ergens (online) nalezen?

    Gr, Niusha

  2. Hallo Thiery,

    ik sluit me aan bij mijn voorganger, en lees dat je via Ebsco relevante informatie gevonden hebt. Lees echter op de site van dit bedrijf dat aan studenten geen “free trial ” verstrekt wordt.

    Dus is mijn vraag, op welke wijze heb je toch kunnen beschikken over de Ebsco informatie?
    Ben heel benieuwd!

    Groeten,
    Daan Berkers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *